Titan
  • Home
  • Pasionați
  • Profesionisti
  • Documentare
  • Alerte
  • Glosar
Autentificare / Register
Luminos
Întunecat
Copyright © 2023 Asociația Codex Toate drepturile rezervate.
www.codexalimentarius.ro este un blog de analiză și prezentare a principiilor de igienă și siguranța alimentelor administrat de Asociația Codex. Asociația sau editorii nu sunt afiliați la Codex Alimentarius FAO/WHO sau cu orice alt organism oficial de reglementare național sau internațional. Websiteul nu prezintă nici un punct de vedere oficial al nici unui organism național sau internațional de reglementare.
Codex Alimentarius
  • Home
  • Pasionați
  • Profesionisti
  • Documentare
  • Alerte
  • Glosar
Luminos
Întunecat
  • Autentificare
  • Register

R

Detalii
Dr. Vieru Iulian
Dr. Vieru Iulian By Dr. Vieru Iulian
Categorie: R
10 y
Ultima actualizare: 27 Ianuarie 2022
4931

Restrictie de circulatie a animalelor

= masura luata de catre primarii la solicitarea DSVSA privind interzicerea scoaterii din exploatatii a diferitelor specii de animale in functie de evolutia unor boli infectocontagioase.

 

Detalii
Dr. Vieru Iulian
Dr. Vieru Iulian By Dr. Vieru Iulian
Categorie: R
10 y
Ultima actualizare: 27 Ianuarie 2022
4020

Retragere de pe piata

= operatorii cu activitate in domeniul alimentar trebuie sa realizeze retragerea de pe piata a alimentelor care nu sunt sigure si sa informeze consumatorul si autoritatea competenta locala despre motivele retragerii.

 

Detalii
Dr. Vieru Iulian
Dr. Vieru Iulian By Dr. Vieru Iulian
Categorie: R
10 y
Ultima actualizare: 27 Ianuarie 2022
3235

Racitor pentru lapte

= bazin din inox prevazut cu sistem de racire cu apa rece care sa asigure o temperatura constanta de 80 ( pentru laptele livrat zilnic) - 60 ( pentru laptele livrat la doua zile).

 

Detalii
Dr. Vieru Iulian
Dr. Vieru Iulian By Dr. Vieru Iulian
Categorie: R
10 y
Ultima actualizare: 27 Ianuarie 2022
5625

Restaurant (indiferent de specific)

= local public care include spatii si dotari adecvate in care se desfasoara activitati pentru receptia produselor de origine animala si nonanimala, depozitarea, prepararea si servirea in incinta localului a preparatelor si semipreparatelor culinare a produselor de cofetarie-patiserie sau livrarea in cantitati mici la comanda a acestora (in aceasta categorie se includ si restaurantele cu autoservire, vagoanele-restaurant, fast-food-urile, barurile).

 

Pagina 3 din 3

  • 1
  • 2
  • 3
Încarcă mai multe
Codex Alimentarius
Copyright © 2023 Asociația Codex Toate drepturile rezervate.
www.codexalimentarius.ro este un blog de analiză și prezentare a principiilor de igienă și siguranța alimentelor administrat de Asociația Codex. Asociația sau editorii nu sunt afiliați la Codex Alimentarius FAO/WHO sau cu orice alt organism oficial de reglementare național sau internațional. Websiteul nu prezintă nici un punct de vedere oficial al nici unui organism național sau internațional de reglementare.